Malta’da Ağustos’ta Festival Rüzgarları Esecek

Malta, Ağustos 2023'te dopdolu bir müzik şölenine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor! Dünya çapında ünlü sanatçılar ve elektronik müziğin en iyi isimleri, adanın güzelliklerini müzikle birleştirecek ve izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Robbie Williams Konseri

Robbie Williams, müzik kariyerinin 25. yılını kutlamak için gerçekleştirdiği turnesinin Avrupa ayağında Malta'ya da uğruyor! 24 Ağustos'ta Floriana'daki Granaries'de sahne alacak olan Robbie Williams, "Angels", "Let Me Entertain You", "Millennium", "Rock DJ", "Feel" ve "She's The One" gibi unutulmaz şarkılarını seslendirecek. Take That grubunun efsanevi solisti Williams’ın enerji dolu performansıyla dolu dolu bir gece geçirmek isteyenler için bu konser kaçırılmayacak bir fırsat!

Image
Robbie

Glitch Festival

Akdeniz'in güneşli adası Malta, 13-16 Ağustos tarihleri arasında elektronik müziğin en ateşli etkinliklerinden biri olan Glitch Festival'e ev sahipliği yapacak. 6. edisyonunda düzenlenen festival, mistik House-and-Techno müziğin en iyi isimlerini ağırlayacak. Festival, 13 Ağustos Pazar günü, UNESCO dünya mirası alanı olan Valletta burçlarının hemen altında gerçekleşecek açılış partisiyle başlayacak ve 14-15 Ağustos tarihlerinde antik Ortaçağ kenti Mdina'nın fonunda, Gianpula Köyü'nde devam edecek. Elektronik müzik tutkunlarının tadını doyasıya çıkaracakları festivalin son günü ise unutulmaz bir tekne partisine sahne olacak.

Image
Summer Daze

Summer Daze

Summer Daze Festivali adını, dünyaca ünlü müzisyenlerin ve dans müziğinin büyülü ritimlerinin Malta'da bir araya gelmesinden alıyor. 15 Ağustos'ta BBC Radio 1 Dance Anthems X ve Creamfields işbirliğiyle gerçekleşecek ana etkinlik, 18 Ağustos'ta Radio M20 işbirliğiyle Ta' Qali Piknik Alanı'nda devam edecek. Adanın yaz güneşi altında, müziğin eşsiz enerjisiyle dolu iki gün geçirmek isteyen müzikseverler Summer Daze'de buluşacak!

Image
Dome

World Club Dome Malta

Ağustos ayı, üç gün sürecek dünya çapında bir elektronik müzik festivaline sahne olacak. Malta’nın büyüleyici sahillerinde müziğin ve güneşli gökyüzünün keyfini çıkarmak isteyen müzik severleri ağırlayacak olan World Club Dome 4 ve 6 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Daha önceki etkinliklerde Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Lost Frequencies ve Tinie Tempah gibi dünyaca ünlü isimlerin sahne aldığı festival, bu yıl da kaliteli müziği ve eğlenceyi getiriyor. Festivalin bu keyifli ada ayağında havuz partileri, Malta'nın en iyi açık hava kulüplerinde gece partileri, leziz kokteyllerin eşlik edeceği “Sunset Party” ve masmavi lagünler üzerinde özel bir VIP tekne gezisi gibi etkinlikler de sizleri bekliyor olacak.

Müzik dolu bu Ağustos ayında Malta, unutulmaz anılar ve eğlence dolu günlerle dolup taşacak. Sanatçıların enerjisi ve müziğin büyüsüyle dolu bu etkinlikleri kaçırmayın! Daha fazla bilgi ve biletler için etkinliklerin resmî web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Not: Etkinliklerle ilgili tarih ve program değişiklikleri için resmi etkinlik sitelerini takip etmeyi unutmayın.